Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@22:34:44 GMT

۱۰ دلیل محبوبیت خرید آنلاین بلیط قطار چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۷۶۸۴

۱۰ دلیل محبوبیت خرید آنلاین بلیط قطار چیست؟

همین موضوع قطار را به یکی از مناسب‌ترین وسائل نقلیه برای سفر به مقاصد دور و نزدیک تبدیل کرده است و به همین دلیل است که بسیاری از افراد به دلایل مختلف چون تجربه حس  نوستالژیک قطار، قیمت ارزان و... خرید بلیط قطار را به خرید بلیط هواپیما ترجیح می‌دهند.

حقیقت این است که در سفر با قطار می‌توانید بدون نگرانی از نوسانات شرایط جوی، کمبود سوخت، تصادفات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. لحظات آرامی را سپری کنید. 

علاوه بر امنیت، سفر با قطار مزایای دیگری هم دارد؛ قیمت مناسب، فضای صمیمی و راحت کوپه، صرف غذا در بوفه و قدم زدن در راهرو باعث می‌شود تا سختیِ مسیرهای طولانی به حداقل برسد. شاید یکی از بهترین روش‌ها برای تهیه بلیط قطار در شرایطی که درگیر روزمرگی و هجوم زیاد کارها هستیم و صرفه جویی در زمان برایمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، استفاده از گزینه خرید اینترنتی باشد. خرید اینترنتی بلیط قطار از وبسایت‌های معتبری چون علی بابا، مزایای زیادی دارد که از جمله آنها موارد زیر است:

۱- مقایسه‌ قیمت بلیط قطارهای مختلف

۲- امکان انتخاب دقیق ساعت حرکت قطار

۳- امکان انتخاب از بین قطارهای متنوع شرکت‌های ریلی

۴-  پرداخت سریع و آسان با کارت شتابی

۵- امکان انتخاب قطار و کوپه لوکس

۶- استرداد کاملا آنلاین وجه بلیط قطار

۷-  خرید مطمئن بلیط مقاصد پرسفر

۸-  رزرو آسان بلیط قطار در فصل‌های شلوغ

۹-  مطلع شدن از پیش‌فروش قطارها از طریق ایمیل

۱۰- برخورداری از خدمات پشتیبانی کامل

شما می‌توانید با استفاده از دسترسی آسان از طریق وبسایت، موبایل و اپلیکیشن علی‌بابا اقدام به تهیه بلیط قطارعلی‌بابا کنید و  بلیط قطار خود را به آسانی و با چند کلیک ساده خریداری کنید.

همچنین شما میتوانید با مراجعه به اینستاگرام، توییتر و لینکدین علی‌بابا، معتبرترین و به‌صرفه‌ترین سامانه فروش بلیط و چارتر با پشتیبانی ۲۴ ساعته، از آخرین اخبار آن برای تدارک یک سفر بی‌دغدغه باخبر شوید.

2121

کد خبر 1286496

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: قطار ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس محمدجواد ظریف باشگاه استقلال دونالد ترامپ آتش سوزی استان لرستان سینمای ایران ایران و آمریکا مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۷۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت

موسسه «گالوپ» گزارش داد، در سال میلادی گذشته ایالات متحده جایگاه خود را به‌عنوان تاثیرگذارترین قدرت جهانی در آفریقا از دست داده و دیگر کشورها - مخصوصا چین - محبوبیت بیشتری پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی تازه موسسه گالوپ نشان می‌دهد میزان محبوبیت ایالات متحده در آفریقا که معیار قدرت نرم این کشور است، در سال میلادی گذشته سه درصد کاهش یافت و از ۵۹ درصد به ۵۶ درصد رسید. این نظرسنجی نشان داد در میان چهار قدرت بزرگ جهانی (آمریکا، چین، روسیه و آلمان)، ایالات متحده تنها کشوری بود که شاهد کاهش میزان محبوبیت خود در آفریقا بود؛ درحالی‌که محبوبیت چین در این منطقه ۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، روسیه هم که با آغاز جنگ اوکراین شاهد کاهش محبوبیت خود در آفریقا بود، در سال میلادی گذشته جایگاه خود را احیا کرد و به محبوبیت ۴۲ درصدی دست یافت؛ یعنی محبوبیتی که پیش از جنگ اوکراین در ۲۰۲۱ داشت. میزان محبوبیت آلمان در آفریقا هم از ۵۱ درصد به ۵۴ درصد افزایش یافت.

چین در ۲۰۲۳ بیشترین میزان محبوبیت یک دهه اخیر خود در آفریقا را به ثبت رساند؛ تا جایی که محبوبیت پکن در بسیاری از کشورهای آفریقایی افزایش ۲ رقمی داشت. شاخص‌ترین میزان افزایش محبوبیت چین در میان کشورهای آفریقایی متعلق به غنا (۱۵ درصد) و ساحل عاج و سنگال (هر یک ۱۴ درصد) است.

در سال‌های گذشته نفوذ و سرمایه‌گذاری چین در کشورهای آفریقا افزایش چشمگیری داشته و این کشور به بزرگ‌ترین شریک تجاری آفریقا بدل شده است. پکن با طرح کمربند و جاده توانسته بخش بزرگی از پروژه‌های زیرساخت آفریقا را تحت پوشش قرار دهد.

بیشترین میزان کاهش محبوبیت آمریکا در آفریقا متعلق به کشورهای اوگاندا (۲۹ درصد کاهش)، گامبیا (۲۱ درصد کاهش) و کنیا (۱۴ درصد کاهش) است. بر اساس داده‌های موسسه گالوپ، آمریکا در کشورهای لیبی و سومالی با ۲۳ و ۲۵ درصد، کمترین میزان محبوبیت را دارد.

روزنامه واشنگتن‌پست پیش‌تر گزارش داد آمریکا با یک عقب‌نشینی استراتژیک در آفریقا مواجه است و شواهد حکایت از آن دارد که واشنگتن باید قید نفوذ خود در این منطقه را بزند. آمریکا اخیرا به درخواست نیجر برای خارج‌کردن نیروهای آمریکایی از این کشور آفریقایی پاسخ مثبت داد.

به گزارش این روزنامه، تحولات اخیر در نیجر و چاد نشان از این دارد که دوره آمریکا در آفریقا به سر آمده است. این عقب‌نشینی نه‌تنها به معنای کاهش حضور نظامی، بلکه نشانه یک تغییر قابل‌توجه در مناسبات ژئوپلیتیک است. افزایش محبوبیت و نفوذ روسیه و چین در آفریقا امری است که چالش‌های بزرگی را متوجه سیاست خارجه آمریکا خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حواله علی پی
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟