Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در شرایط کنونی مهم ترین مشکل و مسئله در بحث قیمت گذاری حوزه حمل و نقل، عدم شفافیت در میزان هزینه و میزان اعتبارات یک بخش است، اما هنوز برای ما به عنوان دستگاه نظارتی این هزینه ها شفاف نیست.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در شرایط کنونی مهم ترین مشکل و مسئله در بحث قیمت گذاری حوزه حمل و نقل، عدم شفافیت در میزان هزینه و میزان اعتبارات یک بخش است، اما هنوز برای ما به عنوان دستگاه نظارتی این هزینه ها شفاف نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سیدحسین افضلی عضو کمیسیون عمران مجلس در واکنش به موضوعات مطرح شده درباره احتمال افزایش 20 درصدی نرخ بلیط قطار در ماه های آتی، گفت: در اوایل سال جاری نرخ بلیط قطار حدود 20 درصد افزایش یافت، حال مدیران شرکت های مرتبط با حمل و نقل ریلی به دنبال افزایش دوباره 20 درصد قیمت بلیط هستند، این معنای آن است که بلیط قطار در یک سال قرار است که حدود 40 درصد افزایش یابد.
نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شرایط کنونی مهم ترین مشکل و مسئله در بحث قیمت گذاری حوزه حمل و نقل، عدم شفافیت در میزان هزینه و میزان اعتبارات یک بخش است، در شرایط کنونی مدیران بخشی مانند حمل و نقل ریلی مدام اعلام می کنند که اعتبارات کافی برای پوشش قرار دادن هزینه ها را ندارند، اما هنوز برای ما به عنوان دستگاه نظارتی این هزینه ها شفاف نیست.

آیا افزایش 40 درصد قیمت بلیط قطار آن هم در یک سال منطقی است؟
نمایندگان مجلس معتقد هستند که در دو سال اخیر با افزایش نرخ ارز و تشدید گرانی تجهیزات حمل و نقل ریلی، هزینه ها در قیاس با میزان تخصیص اعتبارات بسیار بالا رفته است، اما سوال پیش می آید که افزایش 40 درصد قیمت بلیط قطار آن هم در یک سال منطقی است
وی گفت: البته نمایندگان مجلس معتقد هستند که در دو سال اخیر با افزایش نرخ ارز و تشدید گرانی تجهیزات حمل و نقل ریلی، هزینه ها در قیاس با میزان تخصیص اعتبارات بسیار بالا رفته است، اما سوال پیش می آید که افزایش 40 درصد قیمت بلیط قطار آن هم در یک سال منطقی است؟

افضلی با اشاره به اظهارات رئیس انجمن صنفی شرکت های حمل نقل ریلی مبنی بر اینکه با افزایش قیمت بلیط هواپیما و هجوم مردم برای استفاده از قطار، امکان افزایش نرخ بلیط قطار وجود دارد، ادامه داد: این استدلال به هیچ وجه کارشناسی و درست نیست، زیرا این موضوع واضح و مبرهن است که با افزایش چشمگیر نرخ بلیط حمل و نقل ریلی، مردم مجبور به استفاده از حمل و نقل جاده ای می شوند، که این مسئله نتیجه ای جزء افزایش تصادفات، افزایش مصرف سوخت و تشدید آلودگی هوا ندارد.

هزینه ها و میزان بودجه حمل و نقل ریلی باید در کمیسیون عمران شفاف سازی شود
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: قطعا باید نشست تخصصی در این کمیسیون با حضور مسئولان راه آهن برای بررسی و شفاف سازی هزینه ها و میزان بودجه این حوزه برگزار شود.

 

منبع: ساعت24

کلیدواژه: افزایش قیمت بلیت قطار نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۷۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟

حمزه شکیب با نقد «فرمول قدیمی ملاک عمل دولت برای افزایش سالانه دستمزد و حق الزحمه مهندسان ناظر»، می‌گوید برای تعیین رقم حق الزحمه مهندسان ناظر در سال ۱۴۰۳، اگر مبنای محاسبه «رشد هزینه‌های ساخت‌وساز» باشد، این رقم ۱۰۰‌ درصد باید افزایش پیدا کند، اما تعرفه‌ای که سالانه برای این منظور ملاک عمل قرار می‌گیرد، ارقام خیلی کمتر را لحاظ می‌کند که برای مهندسان، چالش برانگیز است.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: تعیین حق الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی همواره با چالش مواجه می‌شود و تقریبا همه‌ساله این دغدغه در بین جامعه مهندسان وجود دارد که به این موضوع برمی گردد که یک مقررات ملی ساختمان داریم.

شکیب افزود: مبحث دوم روشی را برای تعیین تعرفه مطرح کرده است که این بنیان به ۱۸ سال قبل بازمی‌گردد که از آن زمان تاکنون بازنگری درآن انجام نشده است. آن تعرفه هیچ تطبیقی با هزینه ساخت واقعی ندارد و به همین دلیل از سال ۱۴۰۱ پیشنهاد داده ایم این موضوع به روزرسانی شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گفته است، سال گذشته به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد دادیم یک شورای تعیین شکل بگیرد که تیرماه سال گذشته انجام شد، اما به علت عدم تشکیل جلسات در وزارت راه و شهرسازی هیچ نوع خروجی در این خصوص نداشته‌ایم؛ لذا این چالش همچنان لاینحل مانده است. قطعا نمی‌توانیم از روش مبحث ۲ مقررات ملی ساختمان برای تعیین حق الزحمه مهندسان استفاده کنیم.

شکیب اظهار داشت: ما انتظار داریم تعرفه مهندسان نیز به اندازه سازمان نظام پزشکی به میزان ۴۰ درصد باشد یا اینکه برابر با افزایش حقوق کارگران به میزان ۳۵‌ درصد باشد. البته اگر بر مبنای هزینه ساخت باشد قاعدتا باید ۱۰۰‌ درصد افزایش پیدا کند. اما به لحاظ شرایطی که در کشور وجود دارد توقع جامعه مهندسی آن است که به اندازه نظام پزشکی یا معادل رشد حقوق کارگران باشد.

دیگر خبرها

  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت